PC

Crazy Taxi dobija visokobudžetni reboot

Posted on

Novo, veliko budžetsko ponovno pokretanje Crazy Taxi je već u razvoju više od godinu dana, a očekuje se da će biti lansirano u naredne tri godine. To je otkriće koje je danas objavio Bloomberg, sugerišući da je ponovo pokrenuti Jet Set Radio takođe trenutno u fazi razvoja sa sličnim vremenskim rokom razvoja. Oba naslova su deo Seginog projekta Super Game, koji je kompanija prvi put predstavila početkom 2021. godine kao način da se ubrza oporavak programera.

Detalji o Super Game projektu su bili tanki, ali Shuji Utsumi, bivši izvršni direktor PlaiStationa koji je vodio projekat, propustio je neke stvari. Još u aprilu je rekao da će projekat uključivati seriju AAA naslova koji će koristiti igre u oblaku i NFTs. Krajem prošle godine, Sega je objavila da se udružuje sa Microsoft-ovom Azure odeljenjem za oblake kako bi pomogla u proizvodnji velikih „globalnih igara“.

Kada je Super Game najavljen, Sega se bavila referencama na svoje blokbastere uključujući Crazy Taxi, Jet Set Radio, Panzer Dragoon i Virtua Fighter. Prema Bloombergu, ovi naslovi će se ponovo roditi u Fortnite modelu kao besplatni za igranje, masovno onlajn naslov. Sega navodno ulaže svoj posao na bogatstva koja nudr ovakvi naslovi, koji već imaju posvećene kultne pratioce.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version