PC

Procureo datum izlaska za PC verziju Uncharted Legacy of Thieves kolekcije

Datum izlaska na PC Uncharted: Legacy of Thieves Collection je procurio, zahvaljujući Epic Games Store, a dugo očekivano lansiranje ranije ekskluzivnih akciono-avanturističkih igara za Playstation na PC-u se dešava ovog leta.

Soni trenutno pravi velike korake ka prenošenju svojih ekskluzivnih igara visokog profila na PC, čak ide toliko daleko da traži starijeg direktora koji će voditi strategiju izdavanja za PC. Izdavač je već doneo na PC igre poput God of War, Horizon: Zero Dawn i Days Gone, koji su se pokazali izuzetno uspešnim.

Soni je ranije potvrdio da se izdavanje Uncharted: Legacy of Thieves Collection – koje uključuje PS4 igre Uncharted 4 i Uncharted: The Lost Legacy – dešavalo negde ove godine, ali je PS5 izdanje bilo u januaru i od tada nismo čuli ništa . Sada izgleda da je zvanična najava kompanije Soni neminovna, pošto je Epic upravo uvrstio kolekciju na svoju listu nadolazećih igara 2022. godine – i ima datum izlaska.

PC verzija Uncharted: Legacy of Thieves Collection biće objavljena 20. juna 2022, prema Epic-u – otprilike mesec dana nakon DVD izdanja filma Uncharted.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top