PC

Dreamlight Valley je nova Diznijeva opuštajuća avantura

Posted on

Ako ste se nasitili Animal Crossing: New Horizons i želite da pogledate novu igru sličnog ukusa, možda bi bilo vredno da pogledate Disney Dreamlight Valley kada stigne. To je mešavina životnog sim-a i avanturističke igre koja je prepuna Diznijevih i Piksarovih likova.

Dolazi kampanja vođena pričama u srcu Diznijeve doline snova. Posle misterioznog događaja zvanog Zaboravljanje, selo je puno noćnog trnja. Očistićete trnje i pomoći stanovnicima da obnove svoja sećanja ispunjavanjem zadataka. Više oblasti se takođe može otključati. Developer Gameloft Montreal obećava redovna ažuriranja, uključujući aktivnosti povezane sa novim Disney i Pixar filmovima i događajima.

Disney Dreamlight Valley će biti dostupan za PC, Mac, Xbox, PlayStation i Nintendo Switch. Iako će zvanično biti lansirana 2023. godine kao besplatna igra, moći ćete da dobijete rani pristup ovog leta putem Xbox Game Pass-a ili kupovinom osnivačkog paketa. Gameloft Montreal kaže da će period ranog pristupa imati ekskluzivne nagrade koje se mogu preneti na zvanično objavljenu verziju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version