PC

Babylon’s Fall spao na samo jednog igrača prošle nedelje

Babylon’s Fall je video igra koja je izašla ove godine, zapravo pre nešto više od dva meseca. Razvio ga je PlatinumGames, a objavio ga je izdavač Square Enix. Sasvim je u redu ako do ovog trenutka niste čuli za njega (ili ako ste zaboravili da postoji), jer izgleda da to važi i za većinu korisnika Steam-a.

Babylon’s Fall se nije dobro prodavao ni na jednoj platformi, ali stvari su bile posebno strašne na PC-u. Na Steam-u, broj istovremenih igrača igre dostigao je vrhunac na oskudnih 1.166 igrača pri lansiranju i od tada opada. Obično onlajn akciona igra u proseku ima oko 50-60 igrača svakog dana.

Prošle nedelje, međutim, – konkretno u sredu, 4. maja – taj maksimum istovremeno se smanjio na samo jedan. Jedna osoba je u tom trenutku bila na mreži u igri. VGC je primetio ovaj šokantni novi pad, i iako možete videti da se Babylon’s Fall „oporavio“ od tada – vraćajući se na uobičajeni istovremeni prosek od ~60 – samo jedan igrač za igru staru jedva nekoliko nedelja od velikog izdavača i renomirani programer je svakako redak prizor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top