PC

Babylon’s Fall spao na samo jednog igrača prošle nedelje

Posted on

Babylon’s Fall je video igra koja je izašla ove godine, zapravo pre nešto više od dva meseca. Razvio ga je PlatinumGames, a objavio ga je izdavač Square Enix. Sasvim je u redu ako do ovog trenutka niste čuli za njega (ili ako ste zaboravili da postoji), jer izgleda da to važi i za većinu korisnika Steam-a.

Babylon’s Fall se nije dobro prodavao ni na jednoj platformi, ali stvari su bile posebno strašne na PC-u. Na Steam-u, broj istovremenih igrača igre dostigao je vrhunac na oskudnih 1.166 igrača pri lansiranju i od tada opada. Obično onlajn akciona igra u proseku ima oko 50-60 igrača svakog dana.

Prošle nedelje, međutim, – konkretno u sredu, 4. maja – taj maksimum istovremeno se smanjio na samo jedan. Jedna osoba je u tom trenutku bila na mreži u igri. VGC je primetio ovaj šokantni novi pad, i iako možete videti da se Babylon’s Fall „oporavio“ od tada – vraćajući se na uobičajeni istovremeni prosek od ~60 – samo jedan igrač za igru staru jedva nekoliko nedelja od velikog izdavača i renomirani programer je svakako redak prizor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version