PC

Star Wars Jedi: Survivor će biti mračniji od svog prethodnika

Posted on

Tokom vikenda tokom Star Wars proslave, Respawn i EA su zvanično otkrili Star Wars Jedi: Survivor, dugo očekivani nastavak Fallen Order-a. Nova igra je na putu da bude objavljena 2023. godine, za konzole i računar trenutne generacije. Početni trejler ne odaje mnogo, ali direktor igre, Stig Asmusen, tizovao je neke dodatne detalje tokom intervjua.

Stig Asmusen, režiser koji stoji iza Fallen Order i njegovog nastavka, razgovarao je na sajtu Ratova zvezda o novoj igri, potvrđujući da će se radnja odvijati pet godina nakon događaja iz originalne igre, a da je galaksija postala samo surovo mesto za život za džedaja u bekstvu.

„U igri je sve o preživljavanju. Zato se zove Jedi: Surivor. Oni su u mračnim vremenima, a Kal i ekipa čine sve što je potrebno da bi ostali živi. To bi moglo značiti da uspostavljaju veze sa ljudima koje bi se u drugim vremenima mogle smatrati neugodnim. Nešto od toga je prikazano u trejleru, i opet, ne želim ništa da odajem, ali definitivno postoji osećaj… Ne želim ništa da pokvarim, izvini!

Intervju takođe otkriva da će Star Wars Jedi: Survivor podržavati funkcije konzola sledeće generacije, uključujući ray-tracing u realnom vremenu. Asmusen kaže da je zahvaljujući povećanoj snazi Xbox Series X/S i PS5, kao i njihovim mogućnostima ray-tracinga, Respawn uspeo da proizvede vizuelne slike „daleko od“ svega što je studio postigao ranije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version