PC

Bethesda ponudila posao moderima iza Fallout: London

Posted on

Bethesda je angažovala starijeg člana moderskog tima iza Fallout: London, dok je vođa projekta takođe dobio ponudu, ali je navodno odbio ponudu za posao.

U saopštenju objavljenom u petak, tim iza Fallout: London je rekao da vodeći tehnički savetnik Rajan Džonson napušta projekat da bi radio u Bethesdi kao pomoćni dizajner nivoa.

Poželeo mu je dobro i rekao je da je Džonson, čiji je posao bio da savetuje dizajnere nivoa moda, „pomogao da svoje znanje spoji u neprocenjivu dizajnersku dokumentaciju kako bi ostatak tima mogao da radi na njemu bez problema“.

Poruka je takođe otkrila da je, nakon „veoma teškog razmišljanja“, vođa Fallout: London projekta Dean Carter „odlučio da odbije ponudu uloge u industriji“ u britanskom studiju, kodeveloperu igre Fallout 76, Double Eleven kako bi nastavio sa radom na modu „do kraja“.

Prošle godine, Bethesda Game Studios je angažovala glavnig pista za Fallout: London, Stefani Zakaraijadis, kao saradnika dizajnera kvestova.

Fallout: London mod za Fallout 4, koji se sastoji od sažete verzije Londona fokusirane na glavne opštine, nedavno je potvrđen za objavljivanje naredne godine.

Prema njegovim kreatorima, „Fallout: London je ambiciozan mod veličine DLC-a koji dovodi igrača u nuklearnu apokalipsu sve do praga parlamenta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version