Mobile

U pokretu: Newtro

Kao varijanta klasične igre Breakout, u Newtro imate zadatak da manevrišete lopticama i da uništite cigle na vrhu ekrana.

Za razliku od svog drevnog prethodnika, ovoga puta ćete imati posla sa više loptica, kao i sa inovacijama u rasporedu cigli.

Postoje neke ideje za koje ćete odmah shvatiti da su loše – minuti koje provedete gledajući kako zalutala lopta odskače oko kružnog nivoa, marljivo izbegavajući svoju palicu koja se nalazi u centru, su minuti koji se nikada nećete vratiti – dok ne bude kasno i bum! Izgubili ste. U prevodu, ako tražite dobar izazov, došli ste na pravo mesto.

Ako volite Breakout, i Newtro definitivno vredi isprobati, pogotovu što ga možete igrati za džabe.

Autor: Milan Janković

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top