Vesti

E3 se vraća 2023. godine sa novim vlasnicima

Posted on

Prošlo je nekoliko godina otkako smo morali da uživamo u iskrenoj, pravoj E3 prezentaciji brojnih izdavača. Electronic Entertainment Expo, poznatiji kao E3, bio je na čekanju nekoliko godina zahvaljujući raznim komplikacijama, ali 2023. se vraća – i pod novim je vlasništvom, da se pokrene.

E3 će se dugo čekati vratiti u svoju sada već tradicionalnu kuću Convention centra Los Anđelesa u drugoj nedelji juna 2023. godine(otprilike od 11. do 17. juna). Još jednom, događaj će nadgledati Udruženje softvera za zabavu (ESA), koje će biti partner sa ReedPop – producentskom kompanijom koju možda prepoznajete kao ime iza PAX, New York Comic ConX, Star Wars Celebrationx i drugih velikih događaja.

Što se tiče toga šta možete očekivati od događaja, isti je kao što je E3 oduvek bio: ESA i ReedPop obećavaju nedelju trostrukih AAA igara, premijere novih naslova i ekskluzivni pristup igrama za učesnike. E3 2023 će takođe ugostiti izdavače, developere, novinare, kreatore sadržaja, proizvođače i potrošače. Za sada nema reči o cenama karata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version