Vesti

Microsoft najavio jesenji ID@Xbox – događaj posvećen indie igrama

Posted on

Već godinama Microsoft zagovara svoj ID@Xbox program, nudeći pažnju mnogim indie naslovima koji bi inače ne bi privukli pažnju igrača. Deo ove inicijative uključuje hostovanje ID@Xbox izložbenih prezentacija – od kojih je najnoviji sada najavljena.

Objavljujući na Xbox blogu, Microsoft je rekao „Dobre stvari će se sigurno dogoditi kada pomešate ID@Xbox i /twitchgaming! Ovde smo još jednom da pokažemo ažuriranja i nove najave neverovatnih igara koje dolaze na Xbox od nezavisnih developera.”

Održavajući se 14. septembra, izložba će početi 30 minuta pre vremena sa pretprogramom Black Girl Gamers.

Nakon završetka uvodne emisije, fanovi mogu očekivati da vide ažuriranja za veliki broj indie igara, uključujući Metal: Hellsinger, You Suck at Parking, Ghostbusters: Spirits Unleashed, „plus nekoliko drugih zabavnih naslova“.

Pored toga, proizvođač konzole će se dotaknuti nadolazećih Xbox Game Pass naslova sa događajem koji takođe sadrži intervjue sa programerima i duboke zarone. Budući da traje 90 minuta, obožavaoci mogu da očekuju bar nekoliko iznenađenja kada ID@Xbox Fall Showcase krene uživo 14. septembra u 19:00 po našem vremenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version