PC

Cyberpunk 2077 ima ogroman porast igrača

Posted on

Cyberpunk 2077 je doživeo ponovnu pojavu igrača na PC-u, nakon nedavnog apdejta, popusta i lansiranja Netflix serije Edgerunners.

Prema podacima sa SteamDB, CD Projekt Red naslov je u vikendu za nama dostigao vrhunac od oko 85.500 istovremenih igrača – cifra koja je još uvek rasla u vreme objavljivanja ove priče.

To predstavlja najveći najveći broj istovremenih igrača u igri od februara, kada je objavljena prethodna značajna zakrpa igre. Pre toga, morali biste da se vratite na Cyberpunk datum izlaska u decembru 2020. za veći broj igrača.

Naslov CD Projekt Red je trenutno treća najaktivnija igra za jednog igrača na Steam-u, iza GTA V i Lost Ark.

Nedavni skok poklapa se sa novom zakrpom 1.6, koja je dodala razne nove funkcije i poboljšanja, kao i popust u pola cene na Steam-u.

Cyberpunk 2077 anime, Edgerunners, takođe je debitovao na Netflixu ove nedelje i dobio je veoma pozitivne kritike od kritičara i šire javnosti.

Developer CD Projekt Red najavio je DLC, Phantom Liberty, prošle nedelje. Kasnije je rečeno da je DLC, koji dolazi na PC, PS5, Xbox Series X/S i Stadia 2023., jedino planirano proširenje za Cyberpunk 2077.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version