PC

Nvidia donosi RTX remaster prve Portal igre

Interni Lightspeed Studios kompanije Nvidia je poslednjih godina sarađivao sa nekoliko developera igara kako bi uneo RTX funkcije u različite naslove. Za to vreme, ovaj tim je takođe napravio sopstvene remastere igara kao što su Quake II i Minecraft, sa dodatim ray-tracing efektima. Danas, pored lansiranja RTX 40, Nvidia je najavila Portal RTX.

Nvidia Lightspeed Studios je koristio sopstvene Omniverse alate za kreiranje Portal RTX. Ovo neće biti posebna verzija igre, ali će umesto toga biti dostupna kao mod, besplatan za sve vlasnike originalne igre.

Kao što možete videti iz trejlera, Nvidia je dotakla mnoge oblasti igre kako bi zaista prikazala najbolje vizuelne efekte koje ray-tracing može da pruži. Ova verzija igre će takođe podržavati DLSS 3, nadograđenu verziju DLSS-a za novu ADA grafičku arhitekturu. Za razliku od DLSS 2.0, DLSS 3 može da predvidi i generiše nove frejmove kako bi dodatno ubrzao performanse.

Portal RTX će biti dostupan kao besplatni DLC za vlasnike originalne Portal igre od novembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top