Filmovi-Serije

Otkazana Shenmue anime serija

Da li se sećate tog stvarno dobrog trejlera za Shenmue anime? Pa, to i prva sezona je sve što ćete dobiti kada je u pitanju ta konkretna adaptacija.

Uprkos pozitivnim kritikama fanova na prvu sezone anime serije koja je emitovana na Adult Swim i Crunchyroll ranije ove godine, serija je otkazana. Da, druga sezona je u pripremi, ali potpredsednik Warner Discovery za “akciju i anime” Džejson DeMarko je potvrdio otkazivanje serije

„Izvinite momci. Ovo desilo. I dalje možete da gledate prvu sezonu na Crunchyroll-u i ona će i dalje biti dostupna kao digitalno preuzimanje. I da, izgleda kao da nema druge sezone za Shenmue, iako je nažalost [prva sezona] bila dovoljno dobra da smo se pripremali za S2. Možda jednog dana…”

To je baš loša vest za obožavatelje Shenmuea. Ali hej, bar možemo da se radujemo četvrtoj igri kreatora Yu Suzukija…

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top