PC

Igrač u Red Dead Online će izgubiti 6000 sati napretka zbog gašenja Stadia servisa

Posted on

Google Stadia se gasi 18. januara 2023. godine i u tom trenutku će igrač Red Dead Redemption 2 potencijalno izgubiti svoj save fajl koja ima skoro 6.000 sati igranja. Korisnicima Stadia-e će biti vraćena novac za hardver i softver koji su kupili, ali će izgubiti pristup svojoj biblioteci igara.

Iako je nedostatak popularnosti Google Stadia-e veliki razlog zašto se usluga gasi, još uvek ima onih koji je koriste i koji su napravili biblioteku igara kojima odjednom više neće imati pristup do 18. januara. Jedna takva osoba je Jutjuber ItsColourTV, koji je rekao da je “ozbiljno ljut” zbog gašenja Google Stadia jer to znači da će izgubiti pristup svom napretku od 5.907 sati u Red Dead Redemption 2.

ItsColourTV je pozvao Rockstar Games da dozvoli jednokratni transfer karaktera kako bi mogao da prenese svog Red Dead Redemption 2 multiplejer lika na drugu platformu. Iako je možda bilo moguće pronaći način da se njihovi podaci iz singlplejera prenesu u PC verziju Red Dead Redemption 2, čini se da nema načina sačuvati Red Dead Online lika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version