PC

Gameloft radi na ambicioznoj AAA igri za PC i konzole

Posted on

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Gameloft je jedan od najvećih studija za video igre koji potiče iz Francuske. Osnovan 1999. godine, studio je stekao ime kroz izdavanje mnogih igara nalik onim na konzolama za telefone. Međutim, nakon njihovog nedavnog rada na igri ‘Disney Dreamlight Valley’, Gameloft je sada otkrio da rade na “visoko ambicioznom, nenajavljenom AAA Open-World” naslovu za PC i konzole.

Kako je objavio Gamesual, nedavna lista poslova od strane Gameloft-a nagoveštava buduće ambicije studija, uključujući prelazak na razvoj konzola, sa listom poslova za višeg dizajnera igara u kojem se navodi „Gameloft traži dizajnera igara sa stručnošću da da ključni doprinos za stvaranje veoma ambicioznog nenajavljenog PC/konzolnog naslova otvorenog sveta.”

Čini se da poslednji glavni grumen informacija sugeriše da bi igra mogla da radi na veoma popularnom Unreal Engine-u Epic Games – mada možda samo na Unreal Engine-u 4.

Zanimljivo je videti putanju ka kojoj se Gameloft kreće. Od razvijanja relativno neinspirisanih mobilnih ‘knock-off-a’ popularnih konzolnih igara do sadašnjeg rada na velikoj AAA igri, biće zanimljivo videti šta Gameloft ima u ponudi.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version