PC

Dodatni sadržaj za Saints Row Reboot na čekanju zbog prepravki

Posted on

Objavljen tek pre par meseci, ali čini se da Saints Row ima problema da ostavi neki iole pozitivan uticaj u sferi igara. To je verovatno zbog prilično pomešanih reakcija, ali je developer Volition barem posvećen poboljšanju ovog naslova.

U novom postu na blogu, studio iznosi svoje planove za Saints Row u budućnosti. Prvo veliko ažuriranje naslova biće lansirano u novembru i sadržaće „preko 200 ispravki grešaka i nadogradnje stabilnosti“. Zaista, pre nego što Volition zapravo počne da dodaje nove stvari u igru, on kaže da želi da se uveri da sve radi što je moguće glatko. 

Ali popravke nisu jedine stvari koje su uključene u novembarskoj zakrpi. Post se nastavlja: ​​„Ovo novembarsko ažuriranje će označiti početak serije promena kvaliteta života i novih funkcija za osnovnu igru. Ovo ažuriranje će uključivati mnoga tražena poboljšanja, uključujući smanjenje repetitivnosti u nekim aktivnostima, učiniti izazove vrednijim, poboljšati upravljanje vozilom , preuređenje haptičkih karakteristika i još mnogo toga.”

Post se zaključuje navodeći da će 2023. godina biti „veoma uzbudljiva godina za vlasnike Saints Row-a“ obećavajući DLC dodatke, novi sadržaj i više besplatnih ažuriranja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version