PC

Call of Duty Warzone 2.0 će zahtevati MW2 instalaciju, ali neće zauzimati previše

Call of Duty Modern Warfare II je sada samo nekoliko dana od objavljivanja, i kao takav, preload za igru je počeo. Za razliku od prethodnih godina, veličina datoteke igre je prilično skromna. S obzirom na to, da biste igrali Warzone 2.0 i dalje vam je potreban MV2 instaliran.

Pre objavljivanja 28. oktobra, budući igrači Call of Duty Modern Warfare 2 sada mogu unapred da preuzmu pucačinu iz prvog lica. Iako su postojali strahovi da će igra krenuti stopama prethodnih naslova – s obzirom na njihove prenaduvane veličine fajlova – čini se da je Infinity Ward uspeo da zadrži ovogodišnji COD razumnim u tom pogledu.

Igrači mogu da instaliraju Modern Warfare II u delovima, što znači da ako želite samo da igrate kampanju ili samo želite da se uključite u multiplejer, to možete da uradite bez potrebe da instalirate ostatak. Uz to, bez obzira na sve, moraćete da instalirate osnovnu igru – koja zauzima 34,7 GB.

Potpuna analiza veličina datoteka igre (na XSX) je sledeća:

  • Base Game – 34.7 GB
  • Campaign – 17.0 GB
  • Co-op – 3.9GB
  • Multiplayer – 8.0 GB
  • Warzone 2 – 5.2 GB

Čini se da je Modern Warfare II veliko poboljšanje u poređenju sa prethodnim godinama u pogledu veličine, a mogućnost instaliranja svakog dela po komadu je takođe dobrodošla. Čini se da je jedina negativna činjenica da je Warzone 2.0 još uvek vezan za Modern Warfare klijent. Ipak, čini se da je Infinity Ward rešio sve veći problem rastuće veličine fajlova igara – što je ranije bilo jedan od najgorih problema. Nadamo se da će nastaviti da ga dalje optimizuju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top