PC

Uncharted ima najslabiji početak na PC-u od svih ranijih Playstation ekskluziva

Uncharted: The Legacy of Thieves Collection je first-party igra koja ima najslabiji start na PC-u do sada, prema podacima sa Steam platforme.

Nezavisni alat za praćenje podataka SteamDB sugeriše da je najveći broj igrača koji je kolekcija privukla tokom vikenda 10.851, što je znatno niže od ostalih PlayStation-ovih first-party PC igara, i nedovoljno za mesto u Steam-ovih 100 najboljih.

Poređenja radi, Horizon Zero Dawn je debitovao na Steamu sa najvećim brojem od oko 56.000 igrača, a Spider-Man je privukao oko 66.000. God of War je uspeo da postigne još veći maksimum od oko 73.000 igrača, a Days Gone je privukao oko 27.000 tokom svog prvog vikenda na novoj platformi.

Moguće je da je na Uncharted uticao napeti period izdavanja nego što je to bilo kod drugih Sonijevih PC naslova, koji su objavljeni u mirnijim periodima godine.

Gotham Knights, Plague Tale: Requiem i Modern Warfare 2 kampanja objavljeni su prošle nedelje, što je doprinelo Steam-ovom najvećem vikendu ikada u smislu istovremenog broja korisnika, sa preko 30 miliona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top