Mobile

U pokretu: Project Winter Mobile

Posted on

Project Winter je bila dosta zanimljiva igra kada je izašla za PC, i njena formula je uspešno prenesena na mobile uređaje, pogotovu zahvaljujući uspehu Among Us.

Priča i narativ nisu toliko bitni kod party igara, a isto važi i za Project Winter Mobile. Cilj je jednostavno ili biti jedan od preživelih, ili kao izdajnik ubiti sve preživele pre nego što saigrači otkriju vaš identitet. Postavka je sledeća: Istraživačka grupa biva zarobljena u smrznutoj tundri na dalekom severu, okružena drugim pretnjama, kao što su divlje životinje poput vukova i medveda.

Cilj igre je da popravite određene mašine za zadato vreme, pozovete pomoć, i da izvučete živu glavu zajedno sa vašim timom, i da, naravno, otkrijete ko su izdajnici. U slučaju da ste izdajnik, moraćete da uradite sve što je u vašoj moći da sabotirate ostale igrače.

Project Winter ima interesantan vizuelni stil i iznenađujuće je kompleksan za ovakav tip igre, a ujedno je i izuzetno zabavan, pogotovo što vam daje priliku da igrate sa drugarima. Ako vam se dopala verzija za PC, nećete pogrešiti ni sa Project Winter Mobile!

Autor: Milan Janković

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version