Vesti

Eidos Montreal radi na novoj Deus Ex igri

Još u maju je objavljeno da će Embracer Group kupiti Crystal Dynamics, Eidos-Monreal, Square Enix Montreal, kao i niz franšiza. Iako je sada otkriveno da se Square Enix Montreal gasi, Eidos Montreal na sreću još uvek radi, a studio navodno radi na više projekata – uključujući potpuno novi Deus Ex.

Nakon najave da Embracer Group planira da ugasi Square Enix Montreal, insajder iz industrije Džejson Šrijer je na Twitteru ponudio neke detalje o tome na čemu radi njegov sestrinski studio – Eidos Montreal.

Prema Šrijerovim rečima, Eidos Montreal trenutno ima tri projekta u radu. Prvo, studio radi na potpuno novoj franšizi. Navedeno je malo detalja, pored tvrdnje da je ova igra nedavno u nekom svojstvu izmenjena.

Druga igra na kojoj Eidos radi je novi unos u mnogo voljenoj franšizi Deus Ex. Obzirom da je najskorija igra objavljena još 2016. godine, sa sigurnošću se može pretpostaviti da fanovi žude za novim naslovom Deus Ex. S obzirom na to, prema Šrijeru, ova igra je u “veoma ranom” razvoju, što znači da će fanovi verovatno dugo čekati na bilo kakve detalje o ovom naslovu.

Završna igra na kojoj Eidos radi je nadolazeća igra Fable sa Xbox studijima. Međutim, vredi napomenuti da razvoj ovog naslova vodi Playground Games, a Eidos preuzima ulogu ko-developera.

Iako je veoma žalosno što se Square Enix Montreal gasi, ohrabrujuće je barem videti da se Eidos još uvek mota i radi na nekim prilično uzbudljivim naslovima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top