Nintendo Switch

Octopath Traveler u februaru izlazi za PC i Switch

Posted on

Octopath Traveler je započeo novu HD-2D eru za Square Enix RPG igre. Sada nakon duže pauze, kompletan nastavak je zvanično na putu, a Square Enix će ga objaviti na više platformi odmah od početka.

Tokom Nintendo Direct-a u septembru, Octopath Traveler 2 je zvanično najavljen za Nintendo Switch, zajedno sa trejlerom. Sada, samo nekoliko meseci kasnije, izašao je novi trejler koji prikazuje dva glavna lika u igri.

Baš kao i originalna igra, Octopath Traveler 2 će svoju priču podeliti na poglavlja, pri čemu će svaki glavni lik u vašoj grupi imati svoj jedinstveni kvest. Nastavak će takođe doneti neke nove dodatke borbenom sistemu.

Iako u početku nismo bili sigurni da li će Octopath Traveler 2 biti lansiran na Switch i PC istovremeno, Square Enix je sada potvrdio datume objavljivanja za obe platforme. Nažalost, to neće biti izdanje istog dana, ali će PC igrači morati da sačekaju samo jedan dodatni dan. Octopath Traveler 2 će biti objavljen za Nintendo Switch 24. februara, a za PC 25. februara naredne godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version