PC

Ubisoft otkazao preordere za Prince of Persia: The Sands of Time Remake, ali igra nije otkazana

Posted on

FOTO: Ubisoft

Prošle su godine otkako je Ubisoft najavio Prince of Persia: The Sands of Time rimejk i od tada je izgleda zaglavio nečemu što se zove development hell. Prošlo je dosta vremena od poslednjeg značajnog ažuriranja vezanog za igru, ali Ubisoft sada govori kako bi svima obavestio da nije otkazan.

Prvobitno planiran za objavljivanje početkom 2020. godine, rimejk Prince of Persia: Sands of Time je prvobitno bio odložen kako bi razvojni tim mogao da odgovori na povratne informacije u vezi sa grafikom prikazanom u trejleru za otkrivanje. Na kraju, Ubisoft je udaljio projekat od svojih studija u Puni i Mumbaju i postavio Ubisoft Montreal da bude zadužen za razvoj.

U FAQ odeljku objavljenom ove nedelje, Ubisoft potvrđuje da rimejk nije otkazan. Međutim, izdavač takođe nema nikakve značajne najave za sada, tako da se čini da još uvek nije na vidiku novi datum izlaska. Zbog nedostatka datuma izlaska, prednarudžbe za igru su otkazane. Ubisoft će ponovo otvoriti porudžbine u pretprodaji kada igra bude imala datum objavljivanja.

Post takođe potvrđuje da će The Sands of Time biti jedini naslov koji će dobiti rimejk. Trenutno nema planova za preradu ostalih PoP igara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version