PC

Sledeća igra studija NetherRealm je Mortal Kombat 12 ili Injustice 3

Posted on

FOTO: NetherRealm

Odavno je poznato da kreator Mortal Kombata Ed Boon ćaska sa fanovima na internetu, posebno kada su u pitanju spekulacije o budućim naslovima NetherRealm Studios-a. U prilično transparentnom potezu, na pitanje koja će biti sledeća igra studija, Boon je sasvim jasno rekao.

Ed Boon, ko-kreator franšiza Mortal Kombat i Injustice, održao je AMA sesiju na Twitteru, u kojoj je jedan obožavatelj pitao: „Nagoveštaj za sledeću igru?“ na šta je Bun odgovorio jednostavno sa: „I3 ili MK12“ – što znači ili Injustice 3 ili Mortal Kombat 12.

NetherRealm Studios je u suštini radio samo na dve franšize od svog osnivanja 2010. godine – te dve su Mortal Kombat i Injustice. Kao takva, iako nije iznenađujuće videti da će sledeća igra studija pasti u jednu od ove dve franšize, vesti mogu razočarati neke koji su se nadali da će NetherRealm krenuti u potpuno novom pravcu.

Naravno, poznato je da je Ed Boon pravi trol i, iako obično ne laže direktno fanove, poznato je da je kreator u prošlosti protezao istinu radi održavanja faktora iznenađenja.

Bez obzira da li je u pitanju Injustice 3 ili Mortal Kombat 12, NetherRealm je imao dobar odnos sa The Game Awards, pa se fanovi nadaju da bismo tada mogli dobiti saopštenje. Moraćemo da sačekamo i vidimo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version