PC

Gužve kao u Beogradu – Modovi za više vozila na ulicama u Cyberpunk 2077

Posted on

FOTO: CD Projekt Red

Moderi „NattyKathy“ i „tduality“ su objavili dva nova moda za Cyberpunk 2077 koji pokušavaju da povećaju gustinu saobraćaja u igri. Kao takav, i korišćenjem ovih modova, Night City se može osećati živahnije, posebno tokom vožnje.

Ulazeći u više detalja, NattyKathy mod neznatno povećava raspon spawnovanja, gustinu pešaka i vozila i dodaje više saobraćaja u različitim „zonama“ grada. Štaviše, mod povećava gustinu vozila tokom vožnje i smanjuje gustinu pešaka da bi povratio neke CPU cikluse.

Da bi prikazao ove promene, moder je objavio sledeće snimke ekrana za poređenje. Ovi snimci ekrana će vam dati predstavu o tome šta možete očekivati od ovog moda.

 

S druge strane, tduality se uglavnom fokusira na rešavanje problema sa publikom „iza leđa“ u igri i gustinom automobila. U slučaju da niste bili svesni, igra smanjuje podešavanja gužve i saobraćaja iza vaših leđa. Kao rezultat toga, igra je prazna u trenutku kada pogledate iza leđa. I ne samo to, tduality je dodao opcionu verziju sa 20% više automobila.

Ove modove možete preuzeti ovde i ovde. Imajte na umu da ovi modovi nisu kompatibilni jedan sa drugim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version