PC

Procureli detalji za Far Cry 6: Lost Between Worlds

Posted on

FOTO: Ubisoft

Prošlog meseca, Ubisoft je najavio Far Cry 6 GOTY izdanje, koje čudno daje pristup novoj ekspanziji – Lost Between Worlds. Ubisoft nije zvanično otkrio mnogo detalja o ovoj ekspanziji osim naslova, ali nedavna ažuriranja stranica prodavnice sugerišu da dolazi najava.

Insider Gaming izveštava da su stranice prodavnica za Far Cry 6: Lost Between Worlds nedavno dobijale pozadinska ažuriranja, dodajući detalje za nova dostignuća/trofeje. Sudeći po dostignućima navedenim u izveštaju, ovo će biti novi mod za igru.

Na listi dostignuća igrači imaju zadatak da uklone ‘odbrambene jedinice’ i završe određene nivoe. Jedno dostignuće takođe otkriva mehaniku ponovnog igranja. Ništa ovde direktno ne ukazuje na multiplayer, ali ovo zvuči kao da bi ekspanzija mogla da funkcioniše kao kooperativni režim pored singlplejer režima. Mnogo toga što vidimo u detaljima dostignuća podseća na Prey’s Mooncrash ekspanziju.

Ubisoft bi uskoro trebalo da otkrije zvanične detalje o Lost Between Worlds sa planiranim izalskom za početak 2023. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version