PC

Arnold Švarceneger i Mila Jovović u World of tanks novogodišnjoj promociji

Posted on

World of tanks pred svaku Novu godinu napravi poseban specijal, u poslednje vreme često uz podršku nekih poznatih ličnosti iz sveta akcionih filmova a ove godine su to Arnold Švarceneger i Mila Jovović u tandemu!

Arnold je naravno poznat po nebrojenim filmovima u kojima je glavni akcioni heroj, ali mnogi ljudi zapravo ne znaju da je svojevremeno za vreme služenja vojnog roka zaista i vozio tenk kao i da ima jedan M47 Patton u svojoj garaži. S druge strane Mila Jovović je izgradila ime u SF žanru, ali je gejmeri dobro poznaju i iz filmova baziranih na video igrama kao što su Resident Evil i Monster Hunter. U tom smislu oni zaista jesu jedan interesantan duo za promociju World of Tanks.

Igrači će moći da dobiju različite bonuse kroz izvršavanje misija u periodu od 1. decembra do 9. januara 2023. godine a kao glavne nagrade su tu i komandiri sa likovima glavnih promotera akcije. Za konzolnu i mobilnu verziju igre treba obratiti pažnju da se ovi datumi razlikuju, tj trajanje akcije je nešto kraće.

Zanimljivo je primetiti i da je Švarceneger na kraju prošle ovakve akcije izgovorio svoje legendarno “I’ll be back!” što se sada i dešava!

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version