PC

Prvi detalji i trejler za Starship Troopers: Extermination

Posted on

FOTO: Offworld Industries

Offworld Industries je najavio Starship Troopers: Extermination, novu kooperativnu pucačinu u prvom licu koja će do 12 igrača baciti pravo u borbu protiv opasnosti od buba.

Igrači će se obući i poslati na daleki front kao vojnici u Deep Space Vanguard, elitnoj grupi specijalnih snaga u okviru mobilne pešadije.

Kako stoji u saopštenju za javnost:

„Nijedan vojnik ne stoji sam. Čim padobran dotakne zemlju, vaša pouzdana jurišna puška Morita i drugi vojnici Deep Space Vanguard su sve što će vas održati u životu dok istražujete neprijateljsku površinu planete Valaka. Radite zajedno da biste ispunili ciljeve, stekli resurse, izgradili i odbranili bazu, a zatim zajedno pobegli do tačke izvlačenja.”

Starship Troopers: Extermination dolazi u Steam Early Access 2023. godine. Ispod možete pronaći njegov debitantski trejler i snimke ekrana, kao i njegove ključne karakteristike.

Kooperativno igranje – 12 igrača se može udružiti u timove od po četiri da brane svoju bazu, ispunjavaju ciljeve, prikupljaju resurse i pokušavaju da ubiju svaku bubu na vidiku.
Tri klase za igru – Birajte između klasa napada, podrške i odbrane kako biste najbolje odgovarali vašem stilu igre i podržali ostatak vašeg tima.
5 jedinstvenih tipova buba – Prilikom lansiranja u ranom pristupu susrećete se sa dronom, ratnikom, topnikom, plazma grenadirom i tigrovim elitnim neprijateljskim bubama tokom misija na planeti.
Eskalacija nivoa zaraze. Povećanje nivoa opasnosti od buba tokom misija dovodi veće i opasnije neprijatelje u borbu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version