PC

Podrška za Unreal 5.1 endžin, Geralt i Doomslayer dolaze u Fortnite

Posted on

FOTO: Epic Games

Nakon eksplozivnog kraja trećeg poglavlja Battle Royale-a, stigla je najnovija sezona Fortnite-a. Četvrto poglavlje dolazi u kompletu sa potpuno novim ostrvom za koje se igrači mogu boriti. Sadrži pregršt znamenitosti koje se oslanjaju na fantastične trope, uključujući zamak poznat kao Citadela u kojem se nalazi „Ageless“. Tu je i Trg Anvil, živopisni srednjovekovni grad okružen drvećem na vrhuncu svojih jesenjih boja. Na drugom delu ostrva, igrači će pronaći napuštenu farmu zloslutno nazvanu Frenzy Fields.

Četvrto poglavlje takođe uvodi nove izmene u gejmpleju, a ako postoji tema sezone, to je mobilnost. Dirt bicikli pod nazivom Trail Thrashers vam omogućavaju da izvodite trikove i pucate iz oružja dok ste u pokretu. Sada možete i preskočiti prepreke tako što ćete jurišati punom brzinom na njih.

Međutim, najzanimljiviji dodatak je funkcija pod nazivom RealityAugments. U nekoliko intervala tokom igre, moći ćete da birate između dva nasumična buff-a koja možete zadržati dok vaš lik ne umre ili ne pobedite u meču. Light Fingers, jedan od 22 Reality Augments dostupnih sa početkom nove sezone, omogućava vam da brže ponovo učitavate oružje koje koristi laku municiju.

Na tehničkom planu, Epic je premestio Fortnite na najnoviju verziju Unreal Engine-a, tačnije 5.1. Ovo je prva igra koju pokreće ovaj endžin i donosi ray-tracing refleksije i sjajnije materijale i vodu. Naravno, nova sezona znači i novi Battle Pass koji igrači mogu kupiti i završiti. Propusnica uključuje Doom Slayera, protagonistu Doom (2016) i Doom Eternal, kao i Geralta od Rivije iz serije The Witcher. Odvojeno, Amazing Hulk skin će uskoro stići u prodavnicu. Prva sezona četvrtog poglavlja je dostupna za igranje od danas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version