PC

Star Wars Jedi: Survivor izlazi u martu

Posted on

FOTO: EA/Respawn Entertainment

Iako EA još nije objavila datum objavljivanja za Star Wars Jedi: Survivor, u prošlosti se šuškalo da će igra biti lansirana u martu 2023. godine. Sada, prema ažuriranju stranice igre na Steam platformi, te glasine su se ispostavile kao tačne.

Datum izlaska Star Wars Jedi: Survivor je otkriven, nakon što je EA slučajno objavio datum na svojoj Steam stranici. Iako je stranica Steam prodavnice jednostavno ažurirana kako bi prikazala lansiranje u martu 2023., vrlo je verovatno da ćemo vrlo brzo dobiti novi trejler i tačan datum objavljivanja. Imajući u vidu tajming ovoga, novi trejler bi mogao da bude prikazan kao deo The Game Awards kasnije ove nedelje.

Iako EA još nije objavila datum objavljivanja za Star Wars Jedi: Survivor, zvaničnu potvrdu možemo očekivati dosta brzo. Igra će biti dostupna na PC, Xbox i PlayStation konzolama. Datum objavljivanja je kasnije uklonjen sa stranice prodavnice, ali očekujemo da ćemo ga ponovo ažurirati kasnije ove nedelje nakon zvaničnog saopštenja.

Iako ne znamo mnogo o priči u nastavku, znamo da se dešava pet godina nakon događaja iz prve igre, sa našim glavnim protagonistom Kalom koji se vraća u nove avanture.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version