PC

Dead Space Remake se “pozlatio”

Posted on

FOTO: EA

Pošto je Callisto Protocol izašao i dostupan je svima, oni koji žude za nekim grozotama horora i preživljavanja sa svemirskom tematikom gledaju na početak 2023. godine, kada bi trebalo da izađe Dead Space Remake. Više od mesec dana pre dana lansiranja, igra je zvanično postala “zlatna”.

Objavljujući na Twitteru, Motive Studio – tim koji stoji iza igre – rekao je „PONOVNO SMO CELI. Ceo tim Motive sa uzbuđenjem objavljuje da je Dead Space postao zlatan! Hvala svim navijačima koji su nas podržavali do sada. Vidimo se 27. januara!“

„Going Gold“ znači da je Dead Space Gold Master disk poslat izdavaču EA. Nakon podnošenja zlatnog mastera, diskovi se mogu narezati finalizovanim softverom, a prodavnice mogu da otpreme „konačnu“ verziju igre spremnu za puštanje u prodaju. To je proces kroz koji prolazi svaka igra u razvoju, što znači da je (osim zakrpa nakon lansiranja) igra kompletna i spremna za igranje.

Naravno, kao što smo bili svedoci sa samim Callisto Protocol, gold faza sa dosta vremena ne znači nužno da će igra biti bez grešaka kada se konačno objavi. Imajući to u vidu, to je još uvek dobar pokazatelj da stvari idu relativno glatko uoči lansiranja Dead Space Remake 27. januara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version