PC

High on Life je popularniji i od Minecrafta na Game Pass-u

Iako su kritičari dali različite ocene za High On Life, ova igra je ipak uspela da nađe prilično veliku publiku. Nakon lansiranja ranije ovog meseca, High On Life je sada nadmašio čuveni Minecraft, postavši najpopularniji naslov na Xbox Game Pass-u.

High On Life se pokazao kao odličan dodatak biblioteci Game Pass. Od sada, igra je najpopularniji naslov na Game Pass-u za konzolu, drugi najpopularniji na Game Pass-u za PC i trenutno je treća najigranija igra na Xbox platformi. Na Steam-u, igra takođe ide veoma dobro, jer je dostigla 2. poziciju na Steam listi prodaje.

Iako je High On Life dobio različite kritike od kritičara, podrška obožavatelja je ogromna. Igru je podržao kokreator Rika i Mortija, Džastin Rojland, koji takođe daje svoj talenat za glasovnu glumu igri. Rojlandov smisao za humor sija kroz odvijanje igre. Međutim, igra je takođe prilično kratka i može se završiti za manje od 8 sati. Za neke će to biti prodajna tačka, za druge bi to moglo biti malo razočaravajuće.

Trenutno na Steam-u, High On Life ima „Very Positive“ ukupnu ocenu na osnovu preko 2.500 pojedinačnih recenzija korisnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top