Domaća Scena

Play!Con Winter 2022: Dragomir Leko – Pričamo o: Insert Coin Podcast

U poslednjem vikendu novembra održan je Games.Con festival koji se vratio na velika vrata Beogradskog Sajma nakon pauze zbog korona virusa. Trodnevni događaj je bio i te kako posećen, a članovi Play! ekipe su prisustvovali ne samo kao fanovi igara već kao i učesnici. U okviru Games.Con-a održali smo našu petu po redu konvenciju – Play!Con Winter 2022.

Za razliku od prethodnih događaja koji su se zbog pandemije održavali isključivo onlajn, sada smo na Games.Con sajmu bili uživo sa gostima iz domaće i regionalne gejming industrije koji su govorili o svojim igrama, koje smo ujedno mogli isprobati na samom sajmu, kao i o iskustvima u radu na igrama iz više uglova.

Ako niste bili u prilici da dođete na Play!Con, bez brige, sav materijal je snimljen i biće uskoro ovekovečen na zvaničnom Play!Zine YouTube kanalu u svojoj celosti, tako da predavanje svakog gosta možete zasebno pogledati i tako potencijalno izvući korisne savete ako planirate da se upustite u pravljenje igara.

Naš sledeći gost bio je Dragomir Leko, producent i voditelj emisije Insert Coin Podcast.

Iako je Dragomir najveći deo svoje profesionalne karijere angažovan na upravljanju softverskim projektima, on je praktično ceo svoj život veliki zaljubljenik u film i video igre. Odatle je i došla ta potreba da se na neki nacin angažuje u industriji video igara, makar to bilo iz hobija. Počevši sa Insert Coin podkastom, to je toliko daleko otišlo, da sada radi na prototipu za svoju prvu igru.

U sledećem videu gledaćemo Gorana Mijića, developera iz WebmasterGM studija, koji će nam ispričati nešto više o igri Music Box Plus!

Pratite zvanični Play!Zine YouTube kanal za nova predavanja sa Play!Con Winter 2022 konferencije!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top