Vesti

Xbox potvrdio svoje prisustvo na E3 2023

Posted on

FOTO: Xbox

Xbox je potvrdio da će se „vratiti u Los Anđeles“ na izložbu ovog leta, uoči prvog “fizičkog” E3 događaja nakon četiri godine.

Rezimirajući svoj digitalni događaj Developer_Direct u postu na blogu u sredu, kompanija je napisala: „Kao što smo ranije najavili, da bismo posvetili odgovarajuću količinu vremena za detaljnije predstavljanje igre Bethesda Game Studios, Starfield, samostalna emisija je u pripremi.

„Pored ovoga, naši timovi naporno rade i raduju se što će podeliti još više onoga što sledi za naše fanove kada se vratimo u Los Anđeles na naš godišnji Showcase ovog leta.

Posle četvorogodišnje pauze, fizički E3 šou bi trebalo da se održi u junu na tradicionalnom mestu Kongresnog centra Los Anđelesa.

Samo nekoliko dana pre nego što se ponovo vrati E3, Summer Game Fest, digitalni događaj koju vodi novinar Džef Kejli, biće održan u YouTube teatru u Holivud parku.

Ni E3 ni Summer Game Fest još nisu objavili koji izdavači će prisustvovati njihovim događajima, ali Xboxova najava sugeriše da će verovatno biti prisutan u LA-u tokom istog perioda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version