Opisi igara

Besplatni kutak: Shatterline

Posted on

Repertoar FPS igara konstantno raste. Međutim, velika većina njih baca fokus isključivo na PvP, i to u njegovom najgeneričnijem, najfrustrirajućem i najdosadnijem izdanju. Na scenu zato stupa Shatterline – odlična igra sa fantastičnim balansom PvP i PvE sadržaja. PvE sadržaj je jedinstven u poređenju sa većinom modernih naslova, jer se radi o roguelike kooperativnom iskustvu gde nijedno igranje (run) nije isto, u smislu opreme koju dobijate. Pored toga, sistem napredovanja je solidan i svakog operativca možete da podignete na viši nivo i učinite ga jačim za PvE režim, što otvara vrata za gomilu zanimljivih kombinacija itema koje zaradite tokom svake sesije.

Sve u svemu, borbe su dosta solidne. Jedina zamerka koju imam jeste da i dalje često nalećem na bagove, ali nažalost, to je nešto što se očekuje kada je reč o early access naslovima. Da stvar bude još gora, serveri mogu biti veoma nepouzdani (hvala Amazonu). Dizajn karaktera u Shatterline je super otrcan, ali srećom možete nabaviti skinove za svoje likove da biste ih učinili manje, ili više otrcanim ako to želite.

U zaključku, ova igra bi mogla da procveta u nešto zaista posebno uz dovoljno ljubavi i truda. Imam samo jedan jednostavan zahtev – da developer ovu igru pretvori u savršeno PvE iskustvo. Samo dodajte opciju VS AI u PvP režime i imaćete hit. Definitivna preporuka.

Shatterline možete preuzeti ovde.

Autor: Milan Janković

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version