Vesti

Novi Nacon Connect donosi detalje za Gollum, Robocop i druge Nacon igre

Posted on

Idući Nintendo stopama, mnogi izdavači su kreirali sopstvene prezentacije u Direct stilu, otkrivajući i ažurirajući fanove o predstojećim igrama putem digitalnih strimova uživo. Nacon je sada najavio svoj predstojeći ‘Nacon Connect’ dajući nam pogled na The Lord of the Rings: Gollum, Robocop i još dosta drugih igara.

Objavljujući na Twitteru, francuski izdavač i proizvođač dodatne opreme je rekao: „Uključite se 9. marta u 19 časova za ekskluzivna ažuriranja nekih od naših nadolazećih igara za 2023.”

Pored najave, Nacon je objavio tizer sliku za izlog, otkrivajući da fanovi mogu očekivati vesti o najmanje 4 naslova – a to su The Lord of the Rings: Gollum, Ad Infinitum, Ravenswatch i Robocop: Rogue City.

Za sada, psihološki horor FPS smešten u Prvom svetskom ratu ‘Ad Infinitum’ je jedini naslov sa konkretnim datumom izlaska – planiran za lansiranje 20. aprila 2023. Robocop: Rogue City u međuvremenu nije dobio tačan datum objavljivanja , međutim, ranije je najavljeno da će doći u junu 2023., pa ćemo možda dobiti zvaničan datum na predstojećem Nacon Connect.

Do sada je potvrđeno da će solo/co-op roguelite Ravenswatch biti objavljen negde 2023. godine. Na kraju, ali svakako ne najmanje važno, The Lord of the Rings: Gollum trenutno treba da stigne na proleće/leto 2023. – a obzirom koliko puta je igra odložena nećemo mnogo polagati nade u to.

Očekuje se da će se sve ovo i više od toga pojaviti na Nacon Connect u martu. Nadamo se da ćemo čuti i za neke druge Naconove predstojeće igre kao što su Greedfall 2 i Test Drive Unlimited Solar Crown – mada ćemo morati da sačekamo sledeći mesec da saznamo. Nacon Connect strimu – kada krene uživo – može se pristupiti OVDE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version