Vesti

Embracer razvija čak 5 Lord of the Rings igara!

FOTO: Embracer

Prošle godine, Embracer Grupa je napravila jednu od svojih najvećih akvizicija do sada nakon što je uključila Middle-Earth Enterprises. Ovaj potez je Embraceru dao prava na Lord of the Rings i Hobbit, ali je samo par novih projekata najavljeno. To će se uskoro promeniti, jer kompanija potvrđuje da je najmanje pet LOTR igara u izradi.

U izveštaju o zaradi ove nedelje, koji pokriva EmbracerInvestor, kompanija je potvrdila da je planirano da pet novih igara zasnovanih na LotR franšizi bude objavljeno do 31. marta 2024. godine. Sve ove igre razvijaju spoljni partneri, tako da postoji velika šansa da su neke od ovih igara već bile u razvoju pre nego što je Embracer preuzeo franšizu.

Kao i uvek, važno je uzeti ovu informaciju sa rezervom. Izdavači redovno navode ove planove i ostaju potpuno otvoreni za kašnjenja. Imajući to na umu, ne očekujte ovih pet naslova Gospodara prstenova objavljenih u narednoj godini.

Sada kada Embracer poseduje Middle-Earth Enterprises, ima prava intelektualne svojine na LotR i Hobbit, i može izabrati da se bavi internim razvojnim naporima ili da licencira franšizu spoljnim studijima. Verovatno ćemo videti da Embracer koristi kombinaciju oba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top