PlayStation 5

Još VR igara će biti dostupno za PSVR2 na izlasku

Posted on

FOTO: Sony

Playstation VR2 je manje od nedelju dana udaljen od lansiranja, pa smo samim tim videli da je Soni počeo da ozbiljno pojačava marketing ovog uređaja. Naravno, VR headset je dobar koliko i igre koje podržava, pa je uzbudljivo videti još više najavljenih naslova koji izlaze istog dana sa PSVR2.

Još u januaru Sony je predstavio ono za šta smo tada verovali da je puna lista nadolazećih PSVR2 naslova koji bi trebalo da stignu ili 22. februara, ili vrlo brzo nakon toga – sa postavkom za lansiranje koja sadrži više od 30 igara.

Dok se približavamo lansiranju, proizvođač konzola je otkrio nekoliko dodatnih igara koje će se pridružiti platformi tokom perioda njenog objavljivanja. Kako je otkrio Gematsu, nemački Playstation blog objavio je post sa detaljima o 5 dodatnih naslova koji dolaze na headset sledeće generacije na ili oko lansiranja – a to su:

  • GORN
  • Green Hell VR
  • Project Wingman
  • Solaris: Offworld Combat 2
  • Wanderer Remastered

Kao što je pomenuto, PSVR2 će živeti ili umreti od svojih igara, pa je uzbudljivo videti kako se sve više dodaje i najavljuje pre lansiranja. PSVR prve generacije je bio umerenog uspeha, ali činilo se da ga je Sony prilično brzo napustio. Sa PSVR2 koji nudi mnogo poboljšani hardver na skoro svim frontovima, uzbudljivo je videti da će hardver biti usklađen sa jednako uzbudljivim softverom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version