PC

Call of Duty 2023 će biti nastavak za Modern Warfare 2

Posted on

FOTO: Activision

Ovogodišnja Call of Duty igra će navodno biti nastavak za Modern Warfare 2.

To je prema Bloombergovom Džejsonu Šrajeru, koji citira ljude koji su upoznati sa projektom koji tvrde da je cilj Activision-a za novi Call of Duty da napravi igru koja će izgledati „kao samostalno izdanje po punoj ceni i takođe proširenje za Modern Warfare 2“ .

Planirano je da se prenesu i mape i modovi iz Modern Warfare 2, mada Šrajer ističe da su oni sa kojima je razgovarao upozorili da bi se planovi mogli ponovo promeniti od sada do planiranog izdavanja igre ove jeseni.

Ranije je objavljeno da je 2023. prvobitno trebalo da bude prva godina u skoro dve decenije bez glavnog Call of Duty naslova, i da će se Activision umesto toga odlučiti za proširenje opisano kao „veliko, sa singlplejer kampanjom i nekoliko multiplejer mapa.”

Međutim, sada se razume da je ovo restrukturirano kao potpuno izdanje.

Sledgehammer Games ima poprillično ubrzan plan razvoja ove, sada, nove igre, što izaziva zabrinutost za sam kvalitet finalnog proizvoda, obzirom da se slično odigralo sa CoD Vanguard iz 2021. godine, koji je imao mlake recenzije i brzo je izgubio igrače, te samim tim nije ispunio očekivanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version