Nintendo Switch

Najavljene ekspanzije za Pokemon Scarlet & Violet

Posted on

FOTO: Pokemon Company

Slično kao kod Pokemon Sword & Shield, najnovije igre u serijalu, Scarlet & Violet, takođe će dobiti dva proširenja. Prvi veliki DLC stiže ovog leta, a drugi bi trebalo da se pojavi pre kraja godine.

Danas, kao deo strima Pokemon Presents za proslavu Dana Pokemona, Game Freak je najavio dvodelnu ekspanziju za Pokemon Scarlet & Violet, poznatu kao „Skriveno blago nulte oblasti“. Prvi deo pod nazivom „The Teal Mask“ stiže u jesen 2023. godine, a drugi deo, poznat kao „The Indigo Disk“, stiže negde tokom zime.

Iako u ovom trenutku ne znamo mnogo o ekspanzijama, one će uključivati nove sadržaje priče, nove Pokemone za pronalaženje i nove oblasti za istraživanje. Dok se DLC deli na dva dela, čini se da se neće prodavati zasebno, već kao jedan paket. Porudžbine u pretprodaji će biti objavljene u Switch eShop-u tokom nedelje.

Dok je plaćeni DLC na putu, Scarlet & Violet će takođe nastaviti da dobija besplatna ažuriranja, uključujući novi Tera Raid za svaku igru, predstavljajući Walking Wake u Scarlet i Iron Leaves u Violet.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version