PC

Pax Dei je ambiciozni sandbox MMO u Unreal 5 endžinu

FOTO: Mainframe

Prvi put smo čuli za Pax Dei još 2021. godine. U to vreme je bio predstavljen kao skalabilni MMO u oblaku i navodno se razvijao u partnerstvu sa Xbox-om, iako je kasnije prešao u projekat na više platformi. Sada je studio iza igre, Mainframe, zvanično predstavio svoj ambiciozni MMO.

Pax Dei je MMO sledeće generacije koji se gradi uz Unreal Engine 5. Kao što su prethodne glasine nagovestile, postojaće puna PC verzija igre, kao i klijent zasnovan na oblaku, koji će vam omogućiti da se prijavite i igrate na bilo kom ekranu putem striminga. Ovo je sandbox MMO, sa ciljem da omogući igračima da grade sopstvene gradove i sela na mapi sa potencijalno hiljadama drugih igrača.

Kao što možete videti iz trejlera, igra je već grafički impresivna i developeri očigledno dobro koriste set vizuelnih funkcija Unreal Engine 5. Baza igrača će biti odgovorna za kovanje sopstvenog oružja, oklopa i izgradnju sopstvenih zgrada. Slično kao EVE: Online, ekonomija će u velikoj meri biti vođena igračima, pored PvP borbi između frakcija.

Svi ovi dizajnerski izbori su napravljeni u uverenju da je društvena interakcija između čoveka i čoveka „krajnji izvor zabave“. Ovo je nešto što su drugi MMO ranije iskoristili, ali ne baš u ovom obimu.

Još uvek nema datuma lansiranja, ali prijave za alfa test su sada otvorene, a igru već možete navesti na listi želja na Steam-u. Mainframe takođe ima Discord podešen da prikuplja stalne povratne informacije zajednice tokom razvoja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top