Vesti

Evo kako izgleda GTA 3 Remake u Unreal 5 endžinu

Kada je Rockstar otkrio da pokreće definitivna izdanja za originalnu GTA trilogiju, fanovi su bili uzbuđeni. Međutim, bilo je veliko razočaranje kada su remasteri konačno lansirani. Nisu izgledali ni blizu modernim igrama i imali su probleme sa optimizacijom.

Pojavio se novi video, koji prikazuje GTA 3 u Unreal Engine 5, i to je ono što smo želeli. Igra ne izgleda ništa kao Rockstarova izdanja sa remasterima. Umesto toga, sve podiže za nivo.

Koncept stvari podiže na potpuno novi nivo. Integriše nekoliko GTA 5 PC modova i koristi Unreal Engine 5 da ih implementira u GTA 3.

To dovodi do zadivljujuće vizuelne prezentacije i briljantnih senki i refleksija sa ray-tracing efektima. Pored toga, modeli likova i zgrade takođe unose novi život u sada već preko 20 godina stari GTA 3.

Iako bi neki mogli tvrditi da ovaj koncept žrtvuje originalni umetnički pravac, važno je napomenuti da to nije uradio profesionalni razvojni studio igara. Ipak, koncept još uvek pokazuje potencijal koji bi remake mogao imati.

Pošto se Rockstar trenutno fokusira na GTA 6, nema planova za remake. Najbliže što imamo je definitivno izdanje, koje nije najbolje od remastera. Međutim, ovo nas navodi na pitanje da ako neko na YouTubeu može to da uradi, zašto ne bi mogao i sam Rockstar?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top