PC

Ranije Call of Duty igre došle na Steam

FOTO: Activision

Nakon što je godina provedenih daleko od najpopularnije platforme, Activision je konačno najavio da će sve buduće objavljene naslove doneti u Steam. Ovo je počelo sa Call of Duty: Modern Warfare 2 krajem prošle godine i od tada smo videli nekoliko nedostajućih Activision naslova dodatih na platformu. Iako nije puna biblioteka igara koje nedostaju, određeni broj starijih Call of Duty naslova je konačno prenet u Steam.

Dostupan za kupovinu na Steam-u upravo sada, Activision je doneo svoja 3 najskorija Call of Duty unosa, odnosno Call of Duty Modern Warfare iz 2019.; COD Black Ops Cold War iz 2020., a zatim Call of Duty Vanguard iz 2021. Sva tri naslova su trenutno u prodaji sa 50% popusta, što znači da možete dobiti svaku od ovih igara za 30 eura po komadu.

Sa dodavanjem ova tri unosa, ostaje samo nekoliko COD naslova koji tek treba da se dodaju – to su Call of Duty Black Ops 4 i Modern Warfare 2 Campaign Remastered.

Iako svaka Call of Duty igra ima svoje zasluge, tipično je za bazu obožavatelja COD-a da prelazi iz igre u igru svaki put kada se objavi novi unos, tako da je uključivanje ovih prethodnih naslova nešto manje značajno nego što bi to moglo značiti u početku.

Ipak, dobrodošlo je videti da se polako ali sigurno svi ranije ekskluzivni naslovi Activision-a oslobađaju iz Battle.net prodavnice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top