PC

Modern Warfare 2 ima preko 250.000 istovremenih igrača na Steamu

Call of Duty Modern Warfare 2, ovaj iz 2022. ne 13 godina stariji original, predstavlja prvi COD naslov koji je objavljen na Steam platformi nakon niza godina. Kao takvi, u mogućnosti smo da vidimo mnogo transparentnije podatke o tome kako igra funkcioniše. Posle pola decenije, povratak COD-a u Steam je rekordan.

Nedavno je Call of Duty Modern Warfare 2 pokrenut sa preko 100.000 istovremenih Steam igrača. Iako je to zaista bio slučaj, ove brojke su samo predstavljale rani pristup igri – u kojoj je bila dostupna samo kampanja.

Pošto je kompletna igra izašla i sada se može igrati, uključujući suštinski multiplejer mod, vikend lansiranja Call of Duty Modern Warfare 2 je video više od 250.000 istovremenih igrača na platformi (263.174 jer najviša cifra) – što je daleko nadmašilo bilo koju drugu COD igru na Steam-u.

Poređenja radi, najveći broj istovremenih igrača u bilo kojoj drugoj COD igrici na Steam-u ima Call of Duty Black Ops III iz 2015. godine, koji je upravljao sa 63.681 igračem tokom svog vrhunca. Doduše, situacija se od tada prilično promenila, svake godine se pojavljuje sve više entuzijasta video igara, ali čak i kada se uporedi sa njegovom savremenom konkurencijom (Battlefield 2042 ima 105.397 istovremenih igrača), Call of Duty Modern Warfare II je daleko na vrhu.

Iako je već impresivan uspeh, igra će verovatno samo napredovati, posebno kada bude objavljena sezona 1 i Warzone 2.0 bude objavljen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top