PC

Novi trejler za Star Wars Jedi: Survivor nas upoznaje sa nastavkom džedajske golgote

Posted on

FOTO: Respawn Entertainment

Iako znamo za Star Wars Jedi: Survivor već duže vreme, EA i Respawn su čvrsto čuvali sve detalje priče. U prethodnim otkrivanjima saznali smo da se igra odvija godinama nakon događaja iz prve igre, a Kal Kestis je još uvek u bekstvu od Imperije. Danas je izašao zvanični trejler za priču igre, dajući nam mnogo informacija o tome šta sledi.

Trejler je dugačak nešto manje od dva minuta i brzo potvrđuje nastavak priče, a Survivor se dešava pet godina nakon Fallen Order-a. Čini se da Kestis i njegova posada veruju da su pronašli sigurno utočište od Imperije i žele da se tamo zavuku i zaštite.

Osim tizera, trejler takođe pokazuje dosta novog gejmpleja, uključujući nove planete, borbe i slagalice i još mnogo toga. Zvanični opis igre možete pronaći u nastavku:

„Mračna vremena se približavaju dok Kal Kestis traži sigurno utočište daleko od dometa Imperije. Pet godina nakon događaja u Star Wars Jedi: Fallen Order, zreliji Kal Kestis mora da gleda dalje od svog svetlosnog mača da bi našao svoju sudbinu u senci Imperije.”

Star Wars Jedi Survivor će biti objavljen 28. aprila za PC, Xbox Series X/S i PS5.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version