PC

Iznova započet razvoj na nadolazećoj Witcher co-op igri

Posted on

FOTO: CD Projekt Red

Prošle godine, CD Projekt Red je najavio niz projekata, uključujući nastavak za Cyberpunk 2077 i nekoliko Witcher igara. Znamo da je na putu Witcher 1 Remake, kao i nova glavna trilogija Witcher RPG ostvarenja. Pored toga, manja Witcher igra fokusirana na kooperativu je takođe u izradi, ali izgleda da CD Projekt Red vraća taj projekat par koraka unazad.

Projekat Sirius, koji je u razvoju u studiju u vlasništvu CD Projekta, The Molasses Flood, ponovo se pokreće nakon nedavne procene njegovog „obima i komercijalnog potencijala“, kaže CD Projekt investitorima u regulatornoj napomeni. Projekat je do sada imao oko 10 miliona dolara troškova, što će „shodno tome opteretiti finansijske rezultate kompanije“.

Studio sada „formuliše novi okvir za ovaj projekat“, što zvuči kao zaobilazni način da se kaže da se razvoj ponovo pokreće. Zvanično se ne zna mnogo o ovoj igri, ali će imati elemente za više igrača u nekom obliku i verovatno je igra fokusirana na saradnju, kao što je otkriveno u prethodnim oglasima za posao. Da li će se to sada promeniti ili ne, ostaje da se vidi.

CD Projekt Red se borio sa dometom tokom razvoja Cyberpunk 2077 i na kraju je studio objavio igru u haotičnom stanju. Možemo samo da se nadamo da će se takvi problemi moći rano rešiti za predstojeće igre poljske kompanije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version