PlayStation 5

Glumac iza Venoma otkriva da Spider-Man 2 izlazi u septembru

Posted on

Od kada je igra prvi put najavljena 2021. godine, fanovi su željno iščekivali izdavanje Marvel’s Spider-Man 2, developera Insomniac Games. Osim prvobitnog trejlera, ništa nije prikazano, a studio je kasnije potvrdio da je igra planirana za puštanje negde ove “jeseni”. Zahvaljujući glasovnom glumcu za Venom, sada imamo mnogo konkretniji prozor – uključujući kada možemo očekivati da čujemo više zvaničnih vesti.

Kada je Spider-Man 2 prvi put otkriven, najavljeno je da će glavni protagonista igre Venom, biti igran od strane glumca Tonija Toda(Candyman). Dok su same Insomniac Games ostale zatvorene u vezi sa statusom predstojeće igre, Tod je podelio više njegovih ažuriranja u studijima za snimanje pokreta i nije se plašio da stupi u kontakt sa fanovima na mreži.

Nakon njegove najnovije objave na Twitteru (koja je videla da je glumac podelio njegovu sliku na „Mocap Mainframe-u“), jedan obožavalac je odgovorio kako jedva čeka igru na šta je Todd iznenađujuće odgovorio:

„Izgleda kao septembar! Velike najave stižu u avgustu. Reklame počinju da izlaze u avgustu, tako mi je rečeno. Držite se… i zadržite dah! Biće neophodno.”

Spider-Man iz 2018. objavljen je u septembru te godine i zato ima smisla da Insomniac Games želi da postigne sličan tajming – posebno pošto je prva igra (zajedno sa Majlsom Moralesom) na kraju prodata u preko 33 miliona primeraka.

Izvori bliski izdavaču tvrde da se Sony priprema za veliku izložbu negde tokom E3 vremenskog perioda, pa se nadamo da ćemo tamo dobiti prvi pravi pogled na gejmplej – nakon čega sledi gore pomenuti marketing u avgustu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version