PC

Valve upozorava na prevare vezane za Counter-Strike 2 beta test

Posted on

FOTO: Valve

Obično kada za igru postoji beta verzija samo sa pozivom od developera, određeni broj igrača će tražiti načine da kupe beta ključ kako bi preskočili red ili dobili pristup. Sa Counter-Strike 2, Valve daje beta pristup određenom broju igrača koji su nedavno igrali u CS:GO, ali ne postoje ključevi za odobravanje pristupa, što je dovelo do porasta prevara.

Na Twitteru ove nedelje, Valve je upozorio na sve veći broj onlajn prevara, tvrdeći da se prodaje Counter-Strike 2 beta pristup sa pristupnim ključem. Kompanija ponovo potvrđuje da ne postoje ključevi koji se mogu iskoristiti za beta verziju i da nijedna treća strana ne bi mogla da proveri pristup vašem Steam nalogu.

Kako escorenews izveštava, neki prodavci su pronađeni na ruskom tržištu, koji tvrde da prodaju beta pristup za bilo gde između 70 USD i 150 dolara, ali obzirom na to koliko je pristup ograničen, postoji velika šansa da su ove ponude jednostavno prevara. Jedini način da date pristup beta verziji drugoj osobi je da dobijete poziv od Valvea i zatim prodate taj Steam nalog.

Prodaja vašeg Steam naloga je takođe u suprotnosti sa Valveovim uslovima korišćenja, tako da bi kupac naloga mogao da rizikuje da dobije ban.

Counter-Strike 2 je najavljen ranije ove nedelje i Valve je odmah započeo svoju beta verziju sa ograničenim pristupom, pozivajući mali broj naloga sa nedavnim igranjem na zvaničnim CS:GO serverima. Sati odigrani korišćenjem usluge povezivanja treće strane kao što je FaceIt se neće računati. Kompletna igra će biti objavljena ovog leta, tako da je bolje strpiti se par meseci dok igra zvanično ne izađe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version