PC

CS:GO premašio 1,5 miliona igrača

Posted on

FOTO: Valve

Broj istovremenih CS:GO igrača konstantno raste. Ovog vikenda, nakon najave Counter-Strike 2, igra je zabeležila rekordnih 1,5 miliona istovremenih igrača.

Otkako je Valve zvanično otkrio Counter-Strike 2, mnogi igrači su se vratili na CS:GO. Prema SteamDB-u, istog dana kada je Counter-Strike 2 najavljen (23. marta), CS:GO je nadmašio svoj prethodni najveći broj igrača na Steam-u sa preko 1,4 miliona igrača. Dan kasnije ponovo je oboren rekord sa 1.415.826 igrača, koji je sledećeg dana ponovo oboren sa preko 1.5 miliona igrača (1.507.212). Na kraju, igra je dostigla novi rekordni broj igrača tokom vikenda sa 1.519.457 igrača.

Uprkos impresivnih 1,5 miliona maksimalnih igrača, to je i dalje drugi najveći broj igrača u istoriji Steam-a. Na prvom mestu, sa 3.255.248 maksimalnih istovremenih igrača (pre 5 godina), tu je PUBG: Battlegrounds. Završavajući listu, tu je Lost Ark sa 1.325.305 maksimalno konkurentnih igrača (pre 14 meseci).

Očekuje se da će Counter-Strike 2 biti objavljen ovog leta kao besplatna nadogradnja za CS:GO, gde će igrači moći da prenesu svoje iteme u novu igru. Igra je trenutno u zatvorenoj beta verziji, a Valve šalje male talase pozivnica CS:GO igračima koji ispunjavaju uslove.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version