PC

Assassin’s Creed Mirage i The Crew: Motorfest navodno odloženi

FOTO: Ubisoft

Kao izdavač, Ubisoft se ne plaši da odloži svoje igre, jedan, dva ili čak šest puta (u slučaju Skull & Bones). Nažalost (ili na sreću zasnovano na vašoj perspektivi) izgleda da su još dva naslova odložena – naime The Crew: Motorfest i Assassin’s Creed Mirage.

Kako je izvestio dataminer ScriptLeaksR6, i Assassin’s Creed Mirage i Project Orlando – AKA The Crew: Motorfest – su odloženi. Najavljeno je da će oba ova naslova doći negde ove godine, iako nisu deljeni nikakvi dalji prozori za izdavanje.

Kada je traženo više detalja o tome kada bi ove igre sada mogle biti objavljene, ScriptLeaksR6 tvrdi da Ubisoft još uvek može da ostvari svoje planove za 2023. godinu, ali da bi u najmanju ruku AC Mirage mogao da sklizne u sledeću godinu, navodeći da trenutni interni period za njihovo lansiranje sada ostaje u Q4 2023 – Q2 2024.

ScriptLeaksR6 je takođe ponudio malo informacija u vezi sa tehnologijom koja stoji iza Assassin’s Creed Mirage, tvrdeći da će raditi na istom „starom” Assassin’s Creed endžinu. Ovo nije iznenađujuće jer je Mirage prvobitno zamišljen kao DLC za Assassin’s Creed Valhalla iz 2020. godine, pre nego što je igra konačno izdvojena u sopstveni naslov.

Ubisoft je nedavno objavio da je nakon potvrde njihovog prisustva na E3, izdavač promenio mišljenje i da će sada biti domaćin sopstvene prezentacije – što znači da ćemo, ako su ova kašnjenja istinita, tada najverovatnije čuti o tome.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top