Nintendo Switch

Pogledajte novi gejmplej za Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

FOTO: Nintendo

Legend of Zelda: Tears of the Kingdom izlazi u maju i iako znamo da osnovna premisa nastavka uključuje prelaženje delova Hyrulea koji lebde nebom, nismo znali mnogo o nadogradnjama specifičnim za igru. Danas je Nintendo otkrio deset minuta novog gejmpleja, prikazujući novu mehaniku za Linka da produbi borbu, istraživanje i rešavanje zagonetki.

Demo igranja predstavlja Zelda producent, Eiji Aonuma. Snimak uključuje sve, od toga kako doći do nebeskih ostrva do pravljenja novog oružja, pa čak i izgradnje sopstvenog čamca.

Link ima skup novih sposobnosti za igru. Osigurač se može koristiti za spajanje predmeta, omogućavajući vam da kujete novo oružje za upotrebu u borbi. Takođe možete koristiti novu sposobnost pod nazivom Ultrahand za pravljenje novih predmeta, poput čamaca za prelazak reka. Nova sposobnost koja se zove Ascend omogućava vam da prođete kroz skoro svaki plafon, tako da u istraživanju možete ući u planinu sa pećinom, a zatim se popeti do onoga što je iznad vas na vrhu planine.

Kada ste na plutajućem ostrvu, možete se vratiti na površinu Hyrulea u bilo kom trenutku, sve što treba da uradite je da skočite sa ivice i klizite nazad. Provešćete dosta vremena padajući u vazduhu, dajući vam dovoljno prilika da tražite nove znamenitosti koje ćete posetiti.

U ovom trenutku, razvoj na Tears of the Kingdom je završen i tim čeka lansiranje. Igra će zvanično biti objavljena za Nintendo Switch 12. maja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top